Principala sarcina a centrului – este de a stabili o filozofie și o atitudinea corectă față de viața sexuală, a colecta toate practicile și tehnicile care exista în lumea pentru educația sexuala a adolescenților, bărbaților și femeilor!

Femeile și bărbații vin la centrul nostru din diferite motive :
-Pentru unii este o oportunitate de a crește gradul de informatie cu privire la relațiile intime și de  a obține cunoștințe aprofundate in  formarea unei relații afectuoase, sănătose, de lunga durata, și a familiei puternice.
-Cineva este în căutarea modalităților de a-și diversifica viața sexuală, de a experimenta senzații noi, de neuitat în sex.
-Și desigur, mulți sunt interesați în întrebări legate de sănătate, și de modul prelungirii actului sexual.
-Unii tind să ofere placerea cea mai mare persoanei ce o iubesc, primind în schimb o plăcere similară – aici la centrul nostru,se invata practicile taoiste și secretele de dragoste pentru femei și bărbați.
– Se întîmplă ca în relație  dispare  pasiunea , se simte necesitatea unui suflu nou de senzații – exercițiile imbilding  ajută la atingerea perfecțiunii feminine.
– Să vă umpleți cu energie sexuală, veti afla secretul relațiilor sexuale, veți stăpini arta de a incărca partenerul cu energie și vitalitate.
– Pentru a cunoaste arta de a mângâia și atinge, arta masajului thailandez sensual.
– A descoperi pentru sine legile energetice a unor relații armonioase, veți trezi adevărata feminitate și masculinitate.
Pentru unii e important mai bine să se cunoască pe sine și partenerul său, să cunoască cum să înfrunte crizele în relații și cum să treacă la o etapă nouă de dezvoltare a familiei – psihologul de familie vă va ajuta să găsiți o ieșire din cea mai dificilă situație. În fine, rămîne întrebarea: cum să găsim cealaltă parte a noastră, să stăpînim arta seducției, să fim atrăgătoare pentru barbati?
La baza educației sexuale sunt colectate principiile psihologiei familiei, sexologiei, cunoștințele practice taoiste, tantrice, thailandeze, indiene și slavone. Noi Vă propunem să priviți altfel arta dragostei și posibilitatea de a folosi potențialul energetic interior nesecat al omului.

La master-classele noastre, trainerii cu experiență (psihologi-sexologi) vor deschide misterul lumii sexuale, vor descoperi secretele de stimulare, gestionare ale orgasmelor feminine și masculine, vor preda participantelor arta masajului thailandez,  posibilitatea de a-și controla corpul, și multe, multe altele, care până acum păreau a fi un mister de nestrăpuns.

Plăcerile sexuale sunt armele supreme ale unei femei înțelepte și inteligente, care oferă posibilități nelimitate de cucerire și stăpânire a bărbatului visurilor sale. Practic toate reprezentantele sexului frumos al omenirii, tind să ofere cele mai mărețe plăceri pentru bărbații săi.  Din păcate, multor doamne le sunt caracteristice timiditatea și complexul de inferioritate. Noi vă vom ajuta să scăpați de prejudecăți și neîncredere în sine, să vă îmbogățiți cunoștințele, să aflați diverse trucuri și, desigur, vă vom ajuta să descoperiți în sine o adevărată femeie senzuală.
Reamintim că training-urile noastre sunt destinate și se petrec pentru femei si pentru barbati; înregistrările foto și video sunt interzise. Ne străduim să creăm confortul maxim la training-urile noastre, iar buna dispoziție și șampania sunt garantate!

Ne aflăm în incinta CC ”Shoplandia”, etajul 4, str. A. Russo,20 Chişinău.
Telefon pentru înregistrare și informații: 060 50 11 11

Este important pentru noi nu doar să Vă învățam tehnici și metode netriviale, dar să descoperim complet potențialul Dvs sexual, să Vă eliberăm de barierele și tabuurile interioare asociate cu subiectul de sex, pentru a Vă ajuta să Vă simțiți complet liberă, dorită și capabilă să oferiți bărbatului Dvs ceea, ce el nici nu a putut visa.

În centrul nostru totul este orientat spre confortul emoțional și fizic maxim. Nici un fel de banane banale, manechine din plastic, manuale plictisitoare medicale și de psihologie. În schimb – traineri-sexologi cu experiență, o abordare absolut inovatoare în comunicare cu publicul, o atmosferă relaxantă, diverse programe, auditorii cu un design modern șisex-accesorii calitative. Noi folosim cele mai avansate și inovatoare metode de predare, de aceea ascultătorii noștri pleacă de la noi nu numai cu noi cunoștințe, dar și cu o mare dorință de a le aplica în practică.

Noi construim programele noastre pe convingerea că femei nesexuale nu există. Sexualitatea femenină este precum o pasăre: puteți pentru totdeauna să o puneți într-o cușcă, dar puteți să o eliberați pentru a încînta și bucura alesul Dvs sau să cuceriți pe cel care încă nu a fost cucerit. Și dacă Dvs dintr-un motiv oarecare nu puteți singură să deschideți această cușca, echipa noastra de traineri cu experiență Vă va ajuta în aceasta.