Cursuri de suport după frecventarea trainingurilor.

Cursuri de suport – facem schimb de experiență, perfecționăm abilitățile obținute.

Dvs ați urmat trainingul nostru, folosiți tehnicile, dar doriți încă o data cu antrenorul să lămuriți careva detalii individuale de aplicare a acestora, să soluționați problemele apărute sau să înțelegeți ceva mai bine, să perfectionați abilitățile – pentru a nu frecventa tot trainingul din nou noi deschidem direcția Cursurilor de suport.

Este un eveniment de bucurie la care noi nu doar vom perfecta abilitățile noastre, dar vom discuta noi trucuri, secrete sexoase, și cel mai important – la cursurile noastre suntem întotdeauna bucuroși să împărtășim bucuria și victoria Dvs, să Vă sfătuim ce se poate de făcut mai bine pentru a nu înceta să mirați bărbatul. Și, de asemenea, de a împărtăși realizările Dvs, a discuta despre ceea ce Vă preocupă. Anume ocupațiile regulate și practica aduc efectul și rezultatul maxim dorit!

Durata cursului: 2 ore.

Costul cursului: 200 lei

Înscierea la cursurile de suport este posibilă numi pentru acei care au urmat unul sau cîteva traininguri: “Arta sexului oral”, “Sexul anal cu plăcere “, “Orgasmul  masculin aprins”.

Înscierea din timp este necesară.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.