Calea spre plăcerea feminină. Mușchii intime

Potrivit statisticii, aproximativ 70% din femei nu au orgasm vaginal, și aici nu e vorba de experiența sexuală și abilitățile partenerului, aproape fiecare femeie este predispusă spre orgasm. Însă orgasmul feminin – este un lucru foarte dificil, pentru care trebuie nu numai să ne excităm dar și să trezim în sine potențialul adormit. Acea zona femenină erogenă uimitoare și misterioasă  – punctul «G» – de multe ori rămâne nesensibilă, nu numai din motivul că nu primește stimulare suficiență, dar și din cauza că nu sunt fixate reflexe respective în urma ei.

Veniți la trainingul “Toate secretele punctul” G “”, si veți simti toate culorile orgasmului vaginal uimitor!

Durata cursului: 2 ore.
Prețul cursului: 1000 lei.

Programul de instruire:

• Tehnici de trezire a orgasmului  vaginal
• Metode de  deconectare a auto-controlului și gîndurilor pentru  a Vă dizolva în momentul dat și să Vă gîndiți numai la senzațiile Dvs
• Tehnici specifice de relaxare și stimulare a sensibilității feminine
• Tehnici de respiratie corecta (respirația în timpul orgasmului joacă un rol principal)
• 10 tehnici de stimulare a punctului «G» pentru un orgasm vaginal puternic
• Tehnici de influență asupra punctelor  «G», «K», «A», care duc la un orgasm vaginal puternic  și care permit de a simți orgasme multiple
• Poze în sex care contribuie la orgasm vaginal și squirt
• Tehnici noi de stimulare manuală a clitorisului, care Vă pot oferi o plăcere nedescoperită încă;
• Tehnici de fixare a senzațiilor orgasmice pentru sexul vaginal
• Tehnici de conectare a senzatiilor vaginale către cele clitoridiane
• Metode de stimulare: Tease palpitant, jucaușa Cha-Cha, liniștitoarea Low Speed, nebuna High Speed, tremurătoarea Throb, pulsativa Pulse, reținuta Ramp, și ridicătoarea în ceruri Ascending
• Punctul «F» – dezvoltarea lui și includerea în orgasmul femenin
• Metode de creare a zonelor erogene pe părțile dorite ale corpului
• Vumbuilding

Și înca ceva …

Pe parcursul trainingului Veți afla totul despre tipurile speciale de stimulare folosind cele mai recente elaborări în domeniul intim – cum să le folosiți, astfel încât acestea complet să dezvăluie potențialul plăcerii. Veți putea explora orgasmicitatea naturală ascunsă, dar puternică, veți  afla cum să găsiți și să dezvoltați sensibilitatea punctului «G», veți  stăpîni cheia propriilor fantezii erotice.

Combinați tehnicile pe care le Veți  însuși la training și Veți simți toate culorile sexului!
Noi facem totul pentru ca sexul Dvs să devenă o plăcere fără sfârșit!

Fiecare femeie are dreptul de a recunoaște pentru sine sau pentru alții: “vreau să am orgasme vaginale cele mai puternice.” Mai mult de jumătate dintre femei  întîmpină dificultati în atingerea orgasmului vaginal –  sunt deja date statistice științifice. Dar e atît de greu să recunoști sine însuși, și mai ales partenerului. Pentru a nu face acest lucru – Vă sugerăm să descoperiți în sine orgasme incredibile.

Este dificil să Vă simțiți o femeie cu adevărat sexy, în cazul în care de-a lungul anilor țineți în sine nemulțumirea de sine și de aabilitățile prtenerului. Orgasmul este calea spre armonie, pasiune și sentimente adevărate pentru a fi întotdeauna dorită și iubită de alesul său. Dăruiește-i un orgasm adevărat, – el va simți aceasta.

De multe ori orgasmul vaginal nu depinde nici de partener nici de Dvs. Procesele care duc la orgasm, la multe femei ramîn adormite – același punct «G» de multe ori pur si simplu nu duce la orgasm din cauza faptului că nu numai nu primește stimulare fiziologică îndeajunsă dar și din cauza că nu sunt fixate reflexe corespunzătore după el. Cum n-ar fi, orgasmul feminin este un lucru foarte dificil, pentru care nu doar trebuie să te exciți, dar și să trezești  în sine potențialul ascuns . Stăpînirea tehnicilor de respirație și a stării psiho-emoționale care ajută  să Vă topiți în pasiune în cale spre extaz, uitînd de rutină și excitînduvă la maxim.

Combinați tehnicile pe care le Veți  însuși la training și Veți simți toate culorile sexului!
Noi facem totul pentru ca sexul Dvs să devenă o plăcere fără sfârșit!
Orgasmul – un element esențial de armonie sexuală, de asemenea un mod de a Vă înțelege pe sine și corpul Dvs, de a Vă deschide spre noi senzații și sentimente aprinse.  De multe ori de un orgasm multiplu puternic ne desparte doar trăsături fine de stimulare rafinată și mici trucuri de atingere sexuală.