Disconturi

Reducere de 50% pentru o vizită repetată la Training Centrul “El și Ea”

Special pentru dvs: dacă  deja ați fost la noi la training și încă mai doriți să veniți la trainingurile noastre – suntem bucuroși să vă oferim un discount de 50% pentru următoarea ocupație. De asemenea, puteți obține cupoane bonus pentru prietenele dvs dragi pentru o reducere la primul training – împărțiți bucuria!

Patru traininguri la jumătate de preț!

Dacă ați ales patru traininguri – la achitarea  plații unice, veți obține 50% reducere! Patru traininguri la jumătate din preț – perfecționarea nu este numai placută,distractivă, dar și profitabilă.

Reducere pentru compania de prietene!

Aduce o prietenă – în compania unei prietene bine cunoscute este întotdeauna mai plăcut și te simți mai liber la training. În plus, nu va trebuie mult să povestiși cum a fost: retrăiți toate momentele fericite și vesele ale trainingului împreună! La înscrierea a două participante  pe o   informație de contact și prezența la training, veți primi o reducere de 25% pentru fiecare!

Dacă veniți în trei la training pe o singură înscriere – a treia prietenă îl urmează absolut gratuit. Aceasta poate fi un cadou perfect pentru ziua de naștere! În patru – mai profitabil: reducere de 50% pentru toate!