Îti mai amintesti de cursurile de sex oral din chisinau cate femei au trecut pragul scolii si ce invata acolo (video)

Mariana Siverenco, directorul și în același timp profesorul centrului, a dezvăluit că lecțiile de sex oral au atras peste o mie de femei. Mai mult, fiecare dintre ele au rămas satisfăcute de informația intimă primită în acele trei ore, cât durează cursul.

Pe lângă sala de cursuri practice de sex oral, în centru se mai află și cabinetul de consiliere psihologică pentru cupluri, dar și încăperea unde femeile învață tehnici de obținere a orgasmului și practicarea masajului erotic tainalandez.

_MG_6943

“Majoritatea clientelor care ne vizitează sunt femei puternice, însă care se simt inhibate la început. Pentru a le relaxa le servim cu un pahar de șampanie  la începutul lecțiilor. Recomand femeilor care au absolvit cursurile noastre să le ofere doar partenerilor cu care au o relație serioasă. Nu e bine să dezvălui toate aceste trucuri unui bărbat care nu prea îl cunoști, riști să nu mai scapi de el“, a dezvăluit Mariana.

În Centrul de Instruire Sexuală se află și un sex-shop despre care Mariana a spus că este “o adevărată farmacie pentru cupluri“.

Mariana a demonstrat în EXCLUSIVITATE  pentru Kankan.md câteva lecții practice pe care le predă femeilor:

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.