Toate articolele scrise de DonDigidon

Perfecte.md despre noi…

Cursurile de sex oral nu prea le sperie pe moldovence! Cate femei le-au frecventat – VIDEO
12193

Iata ca astazi, responsabila de desfasurarea acestor cursuri la noi, a organizat o conferinta de presa pentru a oferi detalii. Astfel, Mariana Siverenko a spus ca la aceste cursuri le vor ajuta pe femei sa-si imbunatateasca viata sexuala, prin practicrea sexului oral. “Moldovencele la inceput, in primele 15 minute, se emotioneaza, apoi fac cunostinta cu ustensilele si se adapteaza.”, a declarat organizatoarea cursurilor.
Centrul ofera si lectii private in cazul in care doritoarele vor sa ramana in anonimat. “La lectiile private fata este doar cu trainerul si are parte de aceleasi lectii.
Mariana Siverenco spune ca fetele raman impresionate de cursuri si de sfaturile primite. “Facem sondaj printre fete, daca sunt multumite. Raspunsul este tot timpul pozitiv.”, a adaugat aceasta.
Cursurile de sex oral au inceput pe data de 2 iunie, iar de atunci in jur de 80 de femei, dupa 25 de ani, le-au frecventat. Costul este de pana la 600 de lei, noteaza Infotag.

 

PRO TV despre masajul Thailandez. 141893

După cursurile de sex oral, vine masajul Thailandez! Cum au învăţat tinerele să-şi răsfete bărbaţii

Au invatat cum sa-si rasfete barbatii. Mai multe tinere din capitala au participat astazi la o lectie de masaj thailandez. Acestea au aflat secrete in ale seductiei si metode de a-si imbunatati viata de cuplu. Trainingul a fost organizat tot de cei care au predat cursul de sex oral, deschis recent la Chisinau.
Asa au raspuns mai toate participantele cand au fost intrebate de ce au venit la acest curs. Pentru inceput toate s-au delectat cu putina sampanie, apoi au facut o incursiune in secretele femeilor din Thailanda.
Mai tarziu tinerele au trecut nemijlocit la practica. Aici ele au invatat cum sa-si relaxeze iubitul cu un masaj de calitate, dupa o zi obositoare. Pentru asta ele s-au grupat cate doua si au incercat cu propriile maini, noua tehnica.
Cel mai mare accent este pus pe picioare si maini.
La un moment dat tinerele au fost invatate cum sa faca masaj cu varful capului.
Si instructoarea a recunoscut ca aceasta tehnica i-a imbunatatit viata de familie.

 Noi la Prime.
80 de moldovence s-au înscris la cursurile de sex oferite de un centru de training, deschis acum o săptămână la Chişinău

Lecţiile, dedicate exclusiv femeilor, sunt oferite de psihologi şi sexologi. Reprezentantele sexului frumos sunt învăţate cum să-şi surprindă plăcut partenerii de viaţă.
Centrul de training din Chişinău este o filială a unei organizaţii de profil din Rusia. Femeile pot participa la patru categorii de cursuri, printre care şi arta sexului oral. Organizatorii spun că deja optzeci de femei au vizitat lecţiile.
Potrivit organizatorilor, cursurile sunt predate de psihologi şi sexologi din Republica Moldova.
Animatorii şcolii de sex din Chişinău susţin că majoritatea clientelor au vârsta de peste 25 de ani şi afirmă că anonimatul lor este asigurat.